Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Nijmeegse Kunstnacht

Nijmeegse Kunstnacht
tot € 5,- korting met CJP
Kunst, Nijmegen, Nacht

Weleens losgegaan tijdens de Vierdaagsefeesten? Een geweldig concert meegemaakt in Doornroosje? Of een tentoonstelling in het Afrika Museum meegepakt? Vier keer nee? You’re missing out. 

Het gebeurt allemaal in Nijmegen, lieve CJP’ers. De stad is sowieso ieder jaar epicentrum van Nederland tijdens de Vierdaagsefeesten, maar eind september moet je óók de trein pakken naar Nimma. De Nijmeegse Kunstnacht is voor iedereen die al jaren Nijmeegse cultuur heeft misgelopen en het er nu eens goed van wil nemen, of voor zij die er niet genoeg van kunnen krijgen. Op 22 locaties verspreid door het centrum van Nijmegen kun je je onderdompelen in muziek, film, literatuur, beeldende kunst, dans, wetenschap, theater én design. Jeetje, even ademhalen hoor. Zo is festival Down The Rabbit Hole gastheer in het Valkhofpark en zie je op de gekste plekken van de bibliotheek films dankzij Go Short. Een nacht propvol cultuur in een Nederlandse stad die je echt niet links kunt laten liggen. Leve Nijmegen!

De Nijmeegse Kunstnacht vindt 24 september plaats in, jawel, Nijmegen. Met CJP koop je nu een passe-partout voor € 10,-. Wil je ook naar de afterparty? Koop dan een combiticket voor € 15,-. Klik op de blauwe knop om je kaarten te bestellen.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 3,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Artis
€ 1,50 CJP-korting

Artis

De leeuwen van deze dierentuin hoor je nu ook brullen met korting

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt