Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Nijmeegse Kunstnacht 2017

Nijmeegse Kunstnacht 2017
€ 3,- CJP-korting
Een explosie van cultuur

De avond valt en de stad komt tot leven! Voor één keer in het jaar openen musea, schouwburgen en galerieën in Nijmegen hun deuren voor iedereen die ’s avonds z’n ticket laat zien. Muziekoptredens van poëtische zangers, combinaties van theater en muziek door vers afgestudeerde kunstacademici en design, je kunt het allemaal tegenkomen als je maar nieuwsgierig genoeg bent. Krijg een kijkje achter de coulissen bij een romantisch toneelstuk over de zoektocht naar de liefde of creëer een virtuele stad in het Architectuur Centrum. Maak er uiteindelijk helemáál een avond van om niet te vergeten met het Nachtfeest. De muziek wordt verzorgd door een special guest, die ze voor nu nog even geheim houden om de spanning te vergroten.

Stipt om 19:30 begint het feest op 23 september met een muzikale opening die je niet wil missen. Het aantal plekken is beperkt, dus wees er snel bij! Met je CJP-pas koop voor € 3,- minder een kaart en kun je je eigen route alvast uitstippelen.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Poppodium Doornroosje
20% last-minute CJP-korting

Poppodium Doornroosje

Poptempel met pioniersrol

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.