Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Nederlandse Dansdagen 2016

Nederlandse Dansdagen 2016
€ 2,50 CJP-korting
Frisse moves in Maastricht

Probeer dit eens: zet je favoriete track op, trek een hippe outfit uit de kast en dans door je slaapkamer de longen uit je lijf. Wat is dansen toch lekker! De een beukt altijd zijn vuist in de lucht, terwijl de ander zijn schouders langzaam op de beat meebeweegt. Is jouw signature move ook aan vervanging toe? Bezoek dan 7 t/m 9 oktober de Nederlandse Dansdagen in Maastricht.

Dit dansfestijn staat namelijk helemaal in het teken van de nieuwste pasjes. Dat geldt voor klassiek ballet, maar ook voor urban en moderne dans. Topvoorstellingen laten zien dat dans telkens opnieuw uitgevonden kan worden. Dus in welke stijl jouw danspasjes ook liggen, je gaat gegarandeerd naar huis met een scala aan nieuwe opties. Stof je spiegel alvast af, want voordat je iedereen imponeert in de club, moet je natuurlijk eerst thuis even oefenen.

Tip: ga naar Alleen de grootse nabijheid, Portraits and short stories of Het Feest van de Nederlandse Dans!

Met CJP kun je voorstellingen tijdens Nederlands Dansdagen, die duurder zijn dan € 10,-. bezoeken met een korting van € 2,50. Klik op de blauwe knop om een voorstelling uit te zoeken en je kaarten te bestellen.

Bestel hier je kaarten Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Carré
50% CJP-korting

Carré

Speciale actie rondom Hans Klok in Carré

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

In Amsterdam op het laatste moment naar toptheater? Dat kan.

Rotterdamse Schouwburg
Tot € 11,- CJP-korting

Rotterdamse Schouwburg

Theatraal Rotterdam krijg je voor nop met je favoriete blauwe pas