Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Nederlands Openluchtmuseum

Nederlands Openluchtmuseum
Tot € 4,- CJP-korting
Het Nederland uit vervlogen tijden

Vroeger kwam er een hele destructieve versie van jezelf naar boven als je ouders je meesleepten naar een museum met alleen schilderijen. Inmiddels heb je deze gestoorde editie van jezelf onder controle, maar dat betekent niet dat-ie helemaal weg is.

Het Nederlands Openluchtmuseum is de uitgelezen plek om je gekke zelf los te laten. In dit museum mag je alles aanraken zonder dat een zure zestigplusser met parelketting je een vernietigende blik toewerpt.

Zo zie je hier bijvoorbeeld een door Gerrit Rietveld ontworpen vakantiehuisje. Helaas mag je deze miniwoning alleen van buiten bekijken, maar veel van de andere typisch Nederlandse huizen die je op het park vindt zijn wel gewoon toegankelijk voor publiek.

Een duik in de Nederlandse geschiedenis kost je bij dit museum bijna niets als CJP’er. Hoeveel het laten zien van je favoriete blauwe pas bij de kassa je precies scheelt, verschilt per seizoen. Als je het museum vóór 31 maart of tussen 2 november en 4 december bezoekt, dan betaal je € 4,50 in plaats van € 5,-. In de periodes 1 april t/m 1 november en 5 december t/m 17 januari 2016 kost een kaartje je € 12,- in plaats van € 16,-.

Meer informatie Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 3,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Artis
€ 1,50 CJP-korting

Artis

De leeuwen van deze dierentuin hoor je nu ook brullen met korting

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt