Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Nederlands Openluchtmuseum

Nederlands Openluchtmuseum
Tot € 3,35 CJP-korting
Het Nederland uit vervlogen tijden

Vroeger kwam er een hele destructieve versie van jezelf naar boven als je ouders je meesleepten naar een museum met alleen schilderijen. Inmiddels heb je je gestoorde zelf onder controle, maar dat betekent niet dat-ie helemaal weg is.
Het Nederlands Openluchtmuseum is de uitgelezen plek om je gekke zelf los te laten. In dit museum mag je alles aanraken zonder dat een zure zestigplusser met parelketting je een vernietigende blik toewerpt.
Bovendien jaag je in één dag de hele vaderlandse geschiedenis erdoorheen in de nieuwe Canon van Nederland. Hier zie je alle hoogte- én dieptepunten uit de Nederlandse geschiedenis op een rij, aan de hand van historische personen, gebeurtenissen en onderwerpen. Wordt die geschiedenisles meteen een stuk leuker van.

Een duik in de Nederlandse geschiedenis kost je bij dit museum bijna niets als CJP’er. Je krijgt wel € 3,35 korting als je bij de kassa met je CJP-pas zwaait.

Meer informatie Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

Kunsthal
€ 7,- CJP-korting

Kunsthal

Niets te gek voor de Kunsthal

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.