Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Nederlands Leder en Schoenen Museum

Nederlands Leder en Schoenen Museum
€ 3,- CJP-korting
Kwijlen op designerschoenen

Let op: op dit moment is het Nederlands Leder en Schoenen Museum gesloten om te werken aan een nieuw museum. Het opent naar verwachting in 2021 weer. 

Ja, heel interessant allemaal, al die musea over de natuur en de historie van Nederland, maar het allerleukste onderwerp om aan je kijkhuis mee te geven is natuurlijk de schoen. Want hallo? Wie houdt er nu niet van schoenen? Wij in elk geval wel. Heel veel.

Daarom zijn we ook blij dat het Nederlands Leder en Schoenen Museum in het Brabantse Waalwijk nu CJP-korting geeft. Dat betekent dat je voor heel weinig geld leert hoe een stukje fraai leer de transitie naar schoen maakt. Ook heeft het museum door de jaren heen een fijne collectie designerschoenen opgebouwd. Nee, die mag je niet passen, maar eindeloos naar kijken behoort wel tot de opties.

Oh, vergeten we nu door het enthousiasme bijna te vertellen hoeveel euro de entree is? Goed, die is dus maar € 2,- in plaats van € 5,- als je je CJP-pas laat zien bij de kassa.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

Kunsthal
€ 7,- CJP-korting

Kunsthal

Katten, James Bond, Hyperrealistische sculpturen. Niets te gek voor de Kunsthal

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.