Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Nederlands IJsbeelden Festival 2016

Nederlands IJsbeelden Festival 2016
€ 3,- CJP-korting
Een kristalheldere sprookjeswereld

We hebben allemaal wel eens geprobeerd een sneeuwpop te maken. Helaas kun je met dat kleine beetje natte sneeuw dat tegenwoordig op de grond blijft liggen niet veel beginnen. Wij hebben onze sneeuwpop-carrière dan ook links laten liggen. Maar dat betekent gelukkig niet dat we niet meer van sneeuwkunst kunnen genieten!

Deze winter kun je weer naar het Nederlands Ijsbeelden Festival, dat verhuisd is van Zwolle naar Amsterdam. Meer dan honderd glasheldere ijsbeelden en puur witte sneeuwbeelden staan meters hoog in de ruimte. Het thema dit jaar is Music Inspires. Hier zie je ijsbeelden van beroemde muzikanten, muzieksteden, instrumenten en een echte glijbaan. Allemaal sprookjesachtig verlicht door gekleurde lampen. Als je uitgekeken bent staan er warme hapjes en drankjes op je te wachten in het horecaplein. Dus trek je grootste wollen trui aan en wandel door een wereld van ijs!

Met je pas krijg je € 3,- CJP-korting. Voor maar € 13,50 maak je dit dus mee. Gebruik de code CJP2016 bij het kopen van je kaarten.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 3,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Artis
€ 1,50 CJP-korting

Artis

De leeuwen van deze dierentuin hoor je nu ook brullen met korting

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt