Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Nederlands Film Festival 2020

Nederlands Film Festival 2020
€ 1,- CJP-korting
NFF komt naar je toe dit jaar

Dit jaar vind je het Nederlands Film Festival niet alleen online, maar ook in 66 steden en bijna 100 zalen door het hele land. Precies: off- en online, dus je kunt alles ook lekker vanaf de bank beleven. Via filmfestival.nl geniet je op je eigen scherm van films, Q&A's, talkshows en masterclasses. In de bioscoop ben je ook gewoon weer welkom: NFF presenteert dagelijks een nieuwe publiekspremière in bioscopen en filmtheaters, verspreid over 66 steden in 97 bioscopen door het hele land. In thuisstad Utrecht zie je verder nog de NFF Interactive Expo in Bibliotheek Neude en verschillende programma's in de Utrechtse wijken.

Met CJP scoor je € 1,- korting op alle NFF-films. Je kunt NFF-films in de bioscoop zien, maar ook online vanaf de bank, zoals bijvoorbeeld tijdens het CJP X NFF | THE FUTURE IS FEMALE event op 29 september! Klik op de blauwe button voor meer informatie. 

Meer informatie Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

The Movies
€ 1,- CJP-korting

The Movies

Een avondje in de oudste bios van 020

Filmhuis Den Haag
€ 2,- CJP-korting

Filmhuis Den Haag

Het leukste filmhuis van de Hofstad

EYE Filmmuseum Amsterdam
€ 5,50 CJP-korting

EYE Filmmuseum Amsterdam

Alles wat je moet weten over film leer je hier

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.