Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Natuurhistorisch Museum Maastricht

Natuurhistorisch Museum Maastricht
€ 1,- CJP-korting
Duik in de geschiedenis van het Limburgse land met CJP

Het had tijdens je middelbare school tijd heel wat zwoeguren gescheeld als het ontstaan van de aarde zich zou beperkten tot het volgende: oerknal, aarde, planten, leven. Helaas leerden alle geschiedenisboeken ons dat het íets gecompliceerder lag. Achteraf gezien is dit misschien ook beter, anders zou het angstvallig leeg blijven in het Natuurhistorisch Museum Maastricht.

Gelukkig is dit dus niet het geval en staat het museum vol met natuurlijke voorwerpen die ooit uit de Limburgse grond werden gevist. Zo zie je er verschillenden fossielen uit de tijd dat er op de plek van Maastricht nog een grote zee lag, waarin bijvoorbeeld de gigantische Mosasauriër zwom.

Dit tripje door de geschiedenis van het Limburgse land kost je als CJP’er slechts € 5,40. Dat betekent dat je € 1,- korting krijgt op de entree tot het Natuurhistorisch Museum Maastricht. Normaal is de toegang namelijk € 6,40.

Kijk hier voor meer info Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

Kunsthal
€ 7,- CJP-korting

Kunsthal

Katten, James Bond, Hyperrealistische sculpturen. Niets te gek voor de Kunsthal

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.