Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Naturalis

Naturalis
€ 4,- CJP-korting
(opgezette) aapjes kijken met korting

Wij denken dat Marianne Thieme (je weet wel, die van Partij van de Dieren) spontaan begint te projectielbraken als ze een voet over de drempel van natuurhistorisch museum Naturalis in Leiden zet. Het is namelijk één en al opgezet (= overleden) dier wat hier de klok slaat en als Marianne ergens een hekel heeft, dan is het wel aan dode dieren.

Gelukkig zijn wij van CJP wél goed in dingen in een bepaalt perspectief zien en kunnen we je vertellen dat Naturalis juist een must is voor de dierenliefhebber. Hier zie je namelijk hoe uitgestorven soorten eruit zagen en leer je over de evolutie van bepaalde rassen. Super interessant en helemaal niet zielig, dus.

Nu te zien (t/m 2 september): GIF!
Duik in de giftige wereld van dr. Freek Vonk! Maak kennis met het gila-monster, een vogelspin en Freeks favoriet: de koningscobra.

Met je CJP-pas ga je voor maar €8,- naar Naturalis. Dat is €4,- korting voor CJP'ers en € 1,- korting voor jongeren met een Cultuurkaart!

Ga snel naar de site Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

Kunsthal
€ 7,- CJP-korting

Kunsthal

Katten, James Bond, Hyperrealistische sculpturen. Niets te gek voor de Kunsthal

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.