Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Naturalis

Naturalis
€ 4,50 CJP-korting
(opgezette) aapjes kijken met korting

Wij denken dat Marianne Thieme (je weet wel, die van Partij van de Dieren) spontaan begint te projectielbraken als ze een voet over de drempel van natuurhistorisch museum Naturalis in Leiden zet. Het is namelijk één en al opgezet (= overleden) dier wat hier de klok slaat en als Marianne ergens een hekel heeft, dan is het wel aan dode dieren.

Gelukkig  zijn wij van CJP wél goed in dingen in een bepaalt perspectief zien en kunnen we je vertellen dat Naturalis juist een must is voor de dierenliefhebber. Hier zie je namelijk hoe uitgestorven soorten eruit zagen en leer je over de evolutie van bepaalde rassen. Super interessant en helemaal niet zielig, dus.

Met je CJP-pas ga je voor maar €9,- naar Naturalis. Dat is €4,50 korting voor CJP'ers en € 1,- korting voor jongeren met een Cultuurkaart!

Extra: vanaf 10 september staat er een heuse T-Rex in Naturalis, Trix is haar naam. Nooit eerder werd een compleet skelet van een T-Rex in Nederland vertoond. Gaat dat zien!

Ga snel naar de site Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Artis
€ 1,50 CJP-korting

Artis

De leeuwen van deze dierentuin hoor je nu ook brullen met korting

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.