Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Nationaal Militair Museum

Nationaal Militair Museum
€ 2,50 CJP-korting
Tanks, straaljagers en uniformen

Het leger is een dankbaar gespreksonderwerp. Als je even niks weet om over te praten, kun je altijd een verhitte discussie beginnen over militaire acties in verre landen of de bezuinigingen bij Defensie. Als je niet oplet, sta je zó tegen een neef te schreeuwen op een familieverjaardag. Ja, we zitten boordevol meningen over militaire zaken, maar even eerlijk: hoe veel weet je nou echt over de Nederlandse krijgsmacht? In het Nationaal Militair Museum leer je alles wat er te weten valt over ons leger: wie maken er deel van uit? Wat voor geschiedenis hangt er aan vast? Wat dragen ze en waar rijden/vliegen ze in rond?

Loop tussen de tanks en straaljagers in het big-ass glazen gebouw dat naast Park Vliegbasis Soesterberg ligt. Als je weer genoeg munitie hebt opgedaan voor de volgende leger-discussie, kun je daar in de natuur rondstruinen. Je kan daarbij trouwens zomaar een bunker vol kunst tegenkomen, want overal in het park zijn kunstwerken en leger-relikwieën te zien. Vergeet niet je trouwe brother in arms, je CJP-pas, mee te nemen. Dat scheelt weer € 2,50.

Kijk hier voor meer info Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

Kunsthal
€ 7,- CJP-korting

Kunsthal

Katten, James Bond, Hyperrealistische sculpturen. Niets te gek voor de Kunsthal

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.