Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945

Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945
50% CJP-korting
Leer over de geschiedenis van onze vrijheid

Oorlog wordt nog elke dag over de hele wereld gevoerd. De vrijheid die wij vandaag de dag in Nederland kennen, daar kunnen mensen in oorlogsgebieden alleen van dromen. Maar het was nog niet eens zo lang geleden dat ons eigen land ook deze verschrikkingen moest meemaken.

In het Nationaal Bevrijdingsmuseum staat de Tweede Wereldoorlog centraal, met name de bevrijdingsjaren. Door middel van diorama’s, licht- en geluidshows en originele filmbeelden wordt zoveel mogelijk het jarenveertig-gevoel nagebootst. Ook zijn er wisselende tentoonstellingen en workshops om het verleden naar het heden te trekken. Zoals de Battlefield Fietstour, waarin je langs alle historische vechtgebieden in Nijmegen gaat.

Wil jij je ook onderdompelen in deze zware, maar heldhaftige periode van onze geschiedenis? Dan heb je geluk, want dankzij je CJP-pas kan jouw bankrekening weer tot adem komen. Je krijgt maar liefst 50% korting op de entree, waardoor je slechts € 6,50 betaalt in plaats van € 12,50.

Kijk hier voor meer info Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

Kunsthal
€ 7,- CJP-korting

Kunsthal

Katten, James Bond, Hyperrealistische sculpturen. Niets te gek voor de Kunsthal

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.