Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Naked Song Festival 2018

Naked Song Festival 2018
€ 5,- CJP-korting
Een grote hoop met bekend én aanstormend talent

Less is more, zo denkt het Naked Song Festival. Soms heb je helemaal geen poespas nodig om een goede act neer te zetten. Dan zijn singersongwriters het enige wat je nodig hebt, gewoon omdat ze zo puur zijn. Dan hebben we het niet over jongens met hoeden en zoetsappige gitaarliedjes. Nee, we hebben het over muziek waar de melancholiek vanaf druipt en die je doet denken aan de keer dat je voor het eerst liefdesverdriet had. Neem bijvoorbeeld Lisa Hannigan (o jee, dat is janken geblazen) samen met The Colorist Orchestra, Sam Lee die zingt met nachtegalen of Tom McRae met zijn rauwe stem. Daarnaast geeft het festival aanstromend talent de kans om je hart te breken. Zo zijn onder andere ook Tamino, Chelou, Fil Bo Riva en Christof van der Ven op 14 april in het Muziekgebouw te bewonderen.

CJP wil je graag de kans geven om voor een prikkie naar het enige singersongwriter-festival van Nederland te gaan. Daarom geven we vijf hele euro’s korting. Da’s precies twee pils, die je daar kunt verorberen terwijl je met een traantje naar Lisa Hannigan luistert.

Haal snel je tickets Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

WOO HAH!
€ 10,- CJP-korting

WOO HAH!

Total loss op het leukste hiphopfestival van Nederland

Busje Delen
25% CJP-korting

Busje Delen

Alles behalve een deprimerende terugreis

Motel Mozaïque 2018
tot € 5,- CJP-korting

Motel Mozaïque 2018

Metselen met muzikale steentjes

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.