Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Nacht van de Poëzie

Nacht van de Poëzie
€ 10,- CJP-korting
Knuffelen met woorden

Wanneer de avond valt, kruipen woordkunstenaars van onder hun creatieve steen vandaan. Op 16 september vindt namelijk in het hart van Utrecht de Nacht van de Poëzie plaats. Van 20.00 uur tot 3.00 uur beklimmen verschillende dichters het podium, om hun verbale creaties aan het publiek te tonen. Ze ontbloten hun ziel en vermaken het volk, want poëzie kent – net zoals pittige kapsels – vele kleuren.

Poëzie kan grappig zijn en de feeling hebben van een shabby stand-up comedy act. De ruwe woorden kunnen ook keihard binnenkomen en jouw ijskoude hart raken als een roestig mes in een ordinair pubgevecht. En soms drapeert de dichtkunst als een warme, kriebelige deken van woorden over jouw kwetsbare, poedelnaakte emoties. Tijdens de Nacht van de Poëzie worden muzikale en theatrale acts als verse hors-d'oeuvres tussen de poëzievoordrachten door geserveerd.

Hunker je ook naar de warmte van poëzie? Dan heb jij geluk, want met je CJP-pas krijg je een flinke € 10,- korting op entree.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

AKO
25% CJP-korting

AKO

Van de OOR tot een nieuwe vulpen: hier scoor je ze met korting

ISS Tijdschriften
Tot 85% CJP-korting

ISS Tijdschriften

Sluit samen met CJP het goedkoopste tijdschriften abonnement ooit af

Writers Unlimited
Tot 50% CJP-korting

Writers Unlimited

Voor de helft van de prijs naar het beste literaire festival van Den Haag

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.