Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Musis & Stadstheater Arnhem

Musis & Stadstheater Arnhem
€ 5,- CJP-korting
Een breed scala aan cultuur gewoon vanuit het park

De tweelinggebouwen van Musis & Stadstheater Arnhem zijn meer dan een double threat, je kunt hier namelijk terecht voor al je kunst- en cultuurverlangens. Een dansvoorstelling geïnspireerd op symboliek, een klassiek open podium of een theatercollege over Plato als Spicegirl. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het valt hier te beleven.

Binnenkort wordt de locatie bijna nog indrukwekkender dan het programma. De nieuwe concertzaal krijgt tijdens de verbouwing een compleet transparante wand. Zo kijk je tijdens de voorstelling lekker uit op het park, als het lukt om je ogen los te rukken van je favoriete artiest natuurlijk. Zit je op onze schaarse mooie dagen liever buiten? Daar is ook over nagedacht! Als de zon schijnt gaat de glazen wand omhoog. Je kunt dus languit op het gras jezelf muzikaal verrijken. Perfect voor de luie muziekliefhebber, en dat zijn we toch stiekem allemaal wel.

Met een CJP-pas krijg je € 5,- korting op alle voorstellingen.

 

Klik hier voor alle theaters met CJP korting.

Check het programma Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Settle for More
tot € 10,- CJP-korting

Settle for More

Ontdek NDT 2: Don't Settle For Less

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.