Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Musicon

Musicon
10% CJP-korting
Nieuwe bands ontdekken in de Hofstad doe je samen met je CJP pas.

Als je vroeger weer eens verdrietig was omdat je bassischoolverkering het had uitgemaakt, zei je moeder waarschijnlijk zoiets als: ‘Ach joh, er zijn meer jongens/meisjes dan kerken in Nederland.’ Nou, lieve moeders, van één ding hebben we hier in dit land nóg meer dan van jongens en meisjes. Popodia vind je hier namelijk ook op elke straathoek.

Zo staat Musicon aan de Soestdijksekade in Den Haag. Als we hun website mogen geloven is muzikaal centrum eigenlijk de juiste benaming, maar omdat dit gewoon een synoniem is voor popodium noemen wij het liever zo. Bijna elke dag van de week komt er bij Musicon wel een bandje spelen. Denk dan niet gelijk aan het formaat Alt-J, maar eerder aan bands die regionale bekendheid genieten.

Als je een beetje geluk hebt bezoek je deze concerten met CJP-korting, want voor geselecteerde voorstellingen betaal je 10% minder op vertoon van je CJP pas. Hoeveel je dit precies scheelt, hangt dus af van het evenement.

Check het programma hier Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

EYCA
Tot 100% CJP-korting

EYCA

Trek samen met je CJP-pas langs de leukste culturele evenementen van Europa

Poppodium Metropool
€ 3,- CJP-korting

Poppodium Metropool

Voordelig naar dit poppodium met wereldse allure

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.