Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Museum Volkenkunde

Museum Volkenkunde
€ 6,- CJP-korting
Leer meer over de mensen met wie jij deze wereld deelt

Volkenkunde. Dat klinkt een beetje als een schoolvak waarvoor je taal of rekenen maar wat graag had ingeruild. Natuurlijk, het is best belangrijk dat je kunt lezen en schrijven en dat je weet of het kassameisje je genoeg geld teruggeeft, maar het is ook van belang dat je weet dat de wereld niet ophoudt bij de Nederlandse grens. Helemaal mooi zou zijn als je ook nog een beetje inzicht hebt in hoe het leven van de mensen buiten je eigen land eruit ziet.

Als je het gevoel hebt dat je van dit laatste nog onvoldoende weet, dat is het misschien handig om eens langs het Museum Volkenkunde in Leiden te gaan. Hier leren ze je werkelijk alles wat je moet weten over hoe je leeft als er in plaats van ‘Nederlander’ ‘Indonesiër’ of ‘Malinees’ op je paspoort staat.

Als CJP’er mag je voor € 9,- naar binnen bij Museum Volkenkunde. Dat scheelt je € 6,-, want normaal is de entree € 15,-.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

BALI- Welcome to Paradise
€ 9,- met CJP

BALI- Welcome to Paradise

Indrukwekkende en gelaagde expositie

MOST WANTED
€ 9,- met CJP

MOST WANTED

De aantrekkingskracht van gangsters

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.