Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Museum TwentseWelle

Museum TwentseWelle
Tot € 3,50 CJP-korting
Verdiep je in het land van de Tukkers

Twente is een van de leukste landsstreken van Nederland. Zo ziet het er zwart van de Tukkers, en zoals we allemaal weten zijn dat heel gezellige mensen. Daarnaast weten ze hier nog hoe een onbebouwde vlakte eruit ziet en klinkt het heel leuk als een Twentenaar het woord cola in de mond neemt. 

Naast heel fijn, is Twente ook vooral heel erg oud. Al ver voordat Jezus Christus zogenaamd het levenslicht zag, woonde er al mensen in dit deel van het toen nog niet-bestaande Nederland. Het Museum TwentseWelle in Enschede vertelt je het verhaal van de Twentse geschiedenis met plezier. De collectie neemt je mee naar ver vervlogen tijden en zet je uiteindelijk weer netjes af in het nu. 

Deze tijdreis kost je als CJP’er vrij weinig. Voor de vaste expositie betaal je in plaats van € 8,50 maar € 6,-. Ben je alleen geïnteresseerd in de wisselende collectie? Dan kost de entree je € 4,50 in plaats van €6,-. Natuurlijk mag je ze ook gewoon voor the whole package gaan en ze allebei bekijken. In dat geval moet je € 8,- neerleggen, terwijl de normale prijs € 11,50 is.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 3,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Artis
€ 1,50 CJP-korting

Artis

De leeuwen van deze dierentuin hoor je nu ook brullen met korting

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt