Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Museum Speelklok

Museum Speelklok
€ 3,- CJP-korting
Het meest muzikale museum van Nederland

Dat de aarde rond is, is een feit. Net als dat iedere situatie leuker wordt zodra je er een stukje muziek onder zet. Dingen zoals sporten en kaarten; allebei veel amusanter met een vrolijk deuntje op de achtergrond. Ditzelfde geldt voor klokken. Die krijgen ook opeens een upgrade zodra ze Baby, Hit Me One More Time afspelen terwijl ze je vertellen dat het drie uur ’s middags is.

Dit laatste hebben ze goed in hun oren geknoopt bij Museum Speelklok in Utrecht. De collectie van dit museum bestaat alleen maar uit klokken die naast tijdaangever ook de functie van ghettoblaster vervullen. Nou ja, misschien van een iets meer bescheidenere stereo-installatie, want het merendeel van de verzameling is honderden jaren oud en toen bestonden er nog geen ghettoblasters. 

Als CJP’er kost het je geen dol om deze luxe klokken aan het werk te zien. De entree kost je op vertoon van je pas namelijk maar € 9,75 in plaats van € 13,-.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

Kunsthal
€ 7,- CJP-korting

Kunsthal

Katten, James Bond, Hyperrealistische sculpturen. Niets te gek voor de Kunsthal

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.