Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Museum Het Valkhof

Museum Het Valkhof
€ 5,50 CJP-korting
Het museale jonkie van Nijmegen

Museum Het Valkhof. Het klinkt een beetje als een iets te arrogante titel voor een museum dat de geschiedenis van hotelfamilie Van der Valk behandelt. Zo eentje waar het stikt van het nep-goud en slecht gelukte schilderijen van Gerrit van der Valk himself.

Gelukkig voor ons is het dan allemaal niet, integendeel zelfs. Er is niets kitscherigs aan Museum Het Valkhof in Nijmegen. Het is hier een en al high brow kunst wat de klok slaat. Zo beschikken ze over een enorme collectie archeologische vondsten en hebben ze een grote verzameling oude en moderne kunst. Denk bijvoorbeeld aan schilderijen van Jan Toorop en Carel Willink.

Dat zijn inderdaad niet de minsten, maar dat betekent niet gelijk dat een bezoekje aan dit museum je handen vol geld kost. Als je je CJP-pas meeneemt naar dit Nijmeegse museum dan krijg je maar liefst € 5,50 korting. In plaats van € 11,- betaal je dan nog maar € 5,50.

Bekijk hier alvast de collectie Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

Kunsthal
€ 7,- CJP-korting

Kunsthal

Katten, James Bond, Hyperrealistische sculpturen. Niets te gek voor de Kunsthal

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.