Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Museum Dr88883

Museum Dr88883
50% CJP-korting
Dada en De Stijl in Drachten

Als Theo Doesburg en Evert Rinsema elkaar nooit hadden ontmoet, dan stond het Museum Drachten nu vast vol met werktuigen die boeren uit Friesland in de negentiende eeuw gebruikten. Gelukkig leerden Theo en Evert elkaar wel kennen en bezit dit museum nu over een indrukwekkende collectie werken van kunstenaars, die deel uitmaakten van kunststromingen als De Stijl en het Dadaïsme.

‘Wat is het verband tussen die ontmoeting en de collectie?’ vraag je je nu natuurlijk af. Nou, lieve CJP’er. Theo van Doesburg was een van de oprichters van De Stijl en Evert Rinsema was een Dadaïstische schrijver uit Drachten. Zodoende ontstond er een wisselwerking waardoor er opeens heel veel abstracte werken de Friese stad binnen stroomden. Deze kun je nu dus bekijken bij Museum Drachten.

Jij als CJP’er doet dit uiteraard voor heel weinig euro’s. Als je je pas bij de kassa laat zien krijg je namelijk € 4,- korting. Dat betekent dat je nog maar € 4,- hoeft te betalen, want de normale entree is € 8,-. Lijkt ons een goede deal.

Bekijk alvast de collectie Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

Kunsthal
€ 7,- CJP-korting

Kunsthal

Katten, James Bond, Hyperrealistische sculpturen. Niets te gek voor de Kunsthal

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.