Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Museum de Waag

Museum de Waag
€ 2,50 CJP-korting
Geschiedenis voor iedereen

Op zoek naar een nieuwe ervaring? Kom dan langs het oudste waaggebouw van Nederland, bijna 500 jaar geleden in Deventer gebouwd. Hier moesten kooplieden vroeger hun goederen officieel laten wegen. Tegenwoordig vind je in dit waaggebouw het museum, je raadt het al, De Waag. Hier kun je terecht voor al je historische behoeften. Door het jaar heen zijn er wisselende exposities over de meest uiteenlopende onderwerpen, zoals kunst en historische steden. Voor ieder wat wils dus.

Nu te zien: Palmyra, Stad van Duizend Zuilen in Deventer. Hier zie je alles over de mythische stad in Syrië en de bijzondere relatie van deze stad met Deventer. Ook kun je de pop-up expo Een Echte van Meegeren bewonderen, over de meesterfraudeur en zijn grootste vervalsing: Het Laatste Avondmaal.

Zwaai met je blauwe pas en krijg zomaar € 2,50 CJP-korting op een kaartje. Voor maar € 5,- bezoek je Museum de Waag. Klik op de blauwe knop voor meer informatie over de expo’s.

Kijk hier voor meer informatie Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

Kunsthal
€ 7,- CJP-korting

Kunsthal

Katten, James Bond, Hyperrealistische sculpturen. Niets te gek voor de Kunsthal

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.