Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Museum De Gevangenpoort

Museum De Gevangenpoort
€ 2,50 CJP-korting
Martelwerktuigen bekijken deed je nog nooit zo goedkoop als hier

Alle belhamels die momenteel de Schilderswijk tot een nare buurt maken, mogen in hun handjes knijpen dat ze nu leven en niet in de dertiende eeuw. Toen werd je als Haags crimineeltje gewoon meteen in het gevang gegooid. Dat dit alles behalve een gezellige plek was vertelt de collectie van Museum De Gevangenenpoort in Den Haag ons.

Op de locatie waar dit museum nu gevestigd is, was toentertijd het cachot van Den Haag. Van halve maatregelen hadden ze hier nog nooit gehoord. Zo had elke gevangene recht op een paar marteluren per dag. De bewakers hadden hier ieder hun eigen manieren voor, maar als we de museumstukken mogen geloven dan was de ledematenklem wel favoriet.

Benieuwd of waterboarding ook tot de mogelijkheden behoorde? Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan Museum De Gevangenpoort in Den Haag. Kost je als CJP’er overigens bijna niets. Wanneer je even met je pas wappert, krijg je € 2,50 korting.

Ga naar de site Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

Kunsthal
€ 7,- CJP-korting

Kunsthal

Katten, James Bond, Hyperrealistische sculpturen. Niets te gek voor de Kunsthal

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.