Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Museum de Fundatie

Museum de Fundatie
€ 3,50 CJP-korting
Alle kunstschatten die Zwolle rijk is, vind je hier

Als je musea een menselijk stereotype zou willen toebedelen, dan was Museum de Fundatie in Zwolle de irritante persoon die overal écht goed in is, over alles mee kan praten en altijd de beste adviezen geeft. Waarom? Omdat dit museum over een collectie bezit die raakvlakken heeft met bijna elke kunststroming die er ooit is geweest. De website van de Fundatie vertelt ons dat je hier zowel pointillistisch werk van Van Gogh vindt als schilderijen van Charles-Francois Daubigny, de Realisme-grootheid. De perfecte plek dus als je iets wilt leren over hoe kunst zich heeft ontwikkeld in de loop van de tijd.

Gelukkig voor jou hoeft deze wijze les helemaal niet duur te zijn. CJP'ers krijgen namelijk €3,50 korting en betalen maar € 9,-. Dat scheelt je mooi die je dan weer kunt investeren in het starten van een eigen allesomvattende kunstverzameling. Of in een biertje, dat mag ook van ons.

Check hier de collectie Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

Kunsthal
€ 7,- CJP-korting

Kunsthal

Katten, James Bond, Hyperrealistische sculpturen. Niets te gek voor de Kunsthal

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.