Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Museum de Fundatie

Museum de Fundatie
€ 3,- CJP-korting
Alle kunstschatten die Zwolle rijk is, vind je hier

Als je musea een menselijk stereotype zou willen toebedelen, dan was Museum de Fundatie in Zwolle de irritante persoon die overal écht goed in is, over alles mee kan praten en altijd de beste adviezen geeft. Waarom? Omdat dit museum over een collectie bezit die raakvlakken heeft met bijna elke kunststroming die er ooit is geweest. De website van de Fundatie vertelt ons dat je hier zowel pointillistisch werk van Van Gogh vindt als schilderijen van Charles-Francois Daubigny, de Realisme-grootheid. De perfecte plek dus als je iets wilt leren over hoe kunst zich heeft ontwikkeld in de loop van de tijd.

Nu te zien: Neo Rauch - Dromos Schilderijen 1993-2017 (21 januari t/m 3 juni)
Neo Rauch (Leipzig, 1960) is één van de belangrijkste kunstenaars van dit moment. Zijn werk, dat de kunstwereld zo stormachtig veroverde, onttrekt zich volledig aan het voorspelbare ritme waarin de kunsten zich de afgelopen decennia lijken te hebben ontwikkeld. In Museum de Fundatie zijn 65 werken van Neo Rauch te verzameld en te zien.

Gelukkig voor jou hoeft deze wijze les helemaal niet duur te zijn. In plaats van € 9,- betaal jij als CJP’er nog maar € 6,-. Dat scheelt je € 3,- die je dan weer kunt investeren in het starten van een eigen allesomvattende kunstverzameling. Of in een biertje, dat mag ook van ons.

Check hier de collectie Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Artis
€ 1,50 CJP-korting

Artis

De leeuwen van deze dierentuin hoor je nu ook brullen met korting

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.