Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Museum Boerhaave

Museum Boerhaave
€ 5,- CJP-korting
Wandel door het natuurkundige nalatenschap van meneer Boerhaave

Het is volledig normaal om een liefhebberij te hebben die je liever voor jezelf houdt. Zo kan het bijvoorbeeld gebeuren dat je helemaal in de band bent van babylijkjes op sterk water. Gewoon, omdat het anatomisch zo interessant is.

Mocht dit je liefhebberij zijn, dan kun je twee dingen doen. Of in de krochten van het internet zoeken naar sites zoeken die plaatjes van baby’s op sterk water als specialisme hebben, of naar het Boerhaave Museum in Leiden rennen. Dit museum is vernoemd naar de zeventiende-eeuwse natuurkundige Herman Boerhaave en mag het Rijksmuseum van de natuur- en geneeskunde worden genoemd. De collectie gaat, net als Boerhaave zelf, terug tot de Gouden Eeuw. Laat dat nou net de tijd zijn waarin er gigantisch veel op sterk water werd gezet.

Na het lezen van bovenstaand stukje wil je natuurlijk niets liever dan naar dit museum. Gelukkig kost de toegang je op vertoon van je CJP-pas bijna niets. In plaats van € 12,50 betaal jij nog maar € 7,50. Dat is dus maar mooi € 5,- korting.

Bekijk hier alvast de collectie Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

Kunsthal
€ 7,- CJP-korting

Kunsthal

Katten, James Bond, Hyperrealistische sculpturen. Niets te gek voor de Kunsthal

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.