Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Museum Beelden aan Zee

Museum Beelden aan Zee
€ 7,50 CJP-korting
Beeldentempel van Nederland

Ooit, op een heel onfortuinlijke dag, had er iemand last van grootheidswaanzin. Zodoende besloot deze persoon dat het maken van een beeld tot zijn talenten behoorde en fabriceerde hij een kitscherig katje. Heel leuk als je Jeff Koons heet, maar in elke andere situatie een aanslag op de serieuze beeldhouwkunst.

Helaas zijn er sindsdien veel meer kwakzalvers opgestaan. Bewijzen hiervan vind je in de kringloopwinkel of op de vensterbank van je oma. Kitscherige katjes alom. Gelukkig voor deze wereld bestaan er ook nog mensen die écht weten hoe ze een prachtig beeld moeten maken. De resultaten  van hun inspanningen zie je bij Museum Beelden aan Zee in Den Haag. Dit museum herbergt een fraaie collectie beelden van gevestigde namen als Ossip Zadkine en Tom Puckey.

Als CJP’er kost de toegang tot deze beeldentempel je slechts € 7,50. Dat betekent dat je 50% korting krijgt, want normaal is de entree € 15,-. Ja, dat is inderdaad heel erg leuk.

Meer info Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

Kunsthal
€ 7,- CJP-korting

Kunsthal

Katten, James Bond, Hyperrealistische sculpturen. Niets te gek voor de Kunsthal

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.