Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Museon

Museon
€ 4,50 CJP-korting
Reizen is niet nodig, je kunt de wereld gewoon ontdekken in dit museum

We moesten lang twijfelen tussen de Furby en de mens, maar we zijn toch tot de conclusie gekomen dat de laatstgenoemde de beste uitvinding in de geschiedenis van uitvindingen is.

Het feit dat je niet fatsoenlijk om je heen kunt kijken zonder er tien te zien gaf de doorslag. Daarbij zijn ze - in tegenstelling tot de Furby- heel goedkoop om aan te schaffen. Onderhouden is een ander verhaal, maar goed.

Omdat elke grote uitvinding een plek verdient waar de geweldigheid ervan geëtaleerd wordt, werd het Museon in Den Haag in het leven geroepen. Hier leer je alles over de geschiedenis van de mens, de aarde waarop zij rondlopen en de wezens met wie zij samen leven, a.k.a. dieren.

Als je dit museum samen met je CJP-pas bezoekt, dan krijg je korting bij de kassa. En niet zomaar een beetje, nee, best veel. In plaats van € 12,50 betaal je dan € 8,-. Dat scheelt je toch maar mooi weer € 4,50.

Huppa, meer info Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

Kunsthal
€ 7,- CJP-korting

Kunsthal

Katten, James Bond, Hyperrealistische sculpturen. Niets te gek voor de Kunsthal

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.