Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Movies that Matter Festival 2018

Movies that Matter Festival 2018
€ 2,50 CJP-korting
Soms heb je behoefte aan meer

Natuurlijk, het is heerlijk om je verstand op nul te zetten met een willekeurige romcom op Netflix, maar soms heb je behoefte aan meer. Een film die je iets leert, je ogen opent en aan het denken zet over wat nu echt belangrijk is. Dan ben je bij Movies that Matter Festival in Den Haag op de juiste plek. Het 9-daagse festival biedt films en documentaires over alles wat met mensenrechten, vrede en vrijheid heeft te maken. Daarnaast kun je genieten van talkshows, live muziek en exposities.

Movies that Matter Festival vindt plaats van 23 t/m 31 maart in Filmhuis Den Haag en Theater aan het Spui. Met je CJP-pas kun je naar drie Students’ Choice films voor een prikkie. Check Ask the Sexpert, I am Not a Witch, Tehran Taboo voor € 5,- per filmticket, in plaats van € 10,50 tijdens de speciale vertoningen.

Het houdt niet op: je krijgt ook nog eens € 2,50 CJP-korting op alle andere films die tijdens het filmfestival worden gedraaid.

Zwaai met je CJP-pas en koop een ticket via de website van Movies that Matter Festival óf haal je kaartje ouderwets aan de kassa. Vergeet dan niet je pas mee te nemen. Ben je niet zo'n kei in het maken van keuzes én een liefhebber van seks? Koop dan een ticket voor ons eigen event DECODED | Sex Matters op vrijdag 30 maart. Wij verzekeren een hete avond.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

The Movies
€ 1,- CJP-korting

The Movies

Een avondje in de oudste bios van 020

Pathé
€ 2,- CJP-korting

Pathé

Naar de film gaan is altijd een goed idee

Filmhuis Den Haag
€ 2,- CJP-korting

Filmhuis Den Haag

Het leukste filmhuis van de Hofstad

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.