Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Movies that Matter Festival 2017

Movies that Matter Festival 2017
€ 2,- CJP-korting
Open je ogen

Het is heerlijk om je verstand op nul te zetten en een willekeurige romcom op Netflix aan te klikken. Dat neemt niet weg dat je er óók voldoening uit kunt halen als een film je iets leert, je ogen opent en aan het denken zet over wat nu echt belangrijk is. Het Movies that Matter Festival in Den Haag biedt ieder jaar films en docu’s over alles dat met mensenrechten, vrede en vrijheid te maken heeft. Daarnaast kun je genieten van talkshows, live muziek en exposities.

Het Movies that Matter Festival vindt plaats van 24 maart t/m 1 april in Filmhuis Den Haag en Theater aan het Spui. Met je CJP-pas krijg je € 2,- korting op alle films. Je betaalt dus nog maar € 8,- voor een filmkaartje. Diezelfde pas levert je ook nog eens een gratis kaartje op voor vier Student’s Choice films in Theater aan het Spui, namelijk:

24 maart: Tickling Giants
25 maart: The Citizen
26 maart: Tamara
30 maart: The Verdict

Zwaai met je CJP-pas en koop een ticket via de website, of haal je kaartje ouderwets aan de kassa. Vergeet je pas dan niet mee te nemen.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Filmhuis Den Haag
€ 2,- CJP-korting

Filmhuis Den Haag

Krijg korting bij het leukste filmhuis van de Hofstad

The Movies
€ 1,- CJP-korting

The Movies

Een avondje in de oudste bios van 020 krijg je bijna cadeau met CJP

Pathé
€ 2,- CJP-korting

Pathé

Naar de film gaan is altijd een goed idee

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.