Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Motel Mozaique 2020

Motel Mozaique 2020
GEANNULEERD
Muziek, performance en kunst op het randje

Wat hebben James Blake, George Ezra, Angus & Julia Stone en Balthazar met elkaar gemeen? Ze gaven allemaal hun eerste shows in Nederland op Motel Mozaique! Motel Mozaique is een driedaags festival dat jou meeneemt door de stad Rotterdam. Op meerdere speciale locaties zie je de tofste optreden op het gebied van muziek, kunst, performance en dans. Ook zijn er gidsentours die je meenemen langs de rafelranden van de stad. Dit jaar is de line-up weer rijk gevuld met heel veel avontuurlijks: je ziet o.a. Destroyer, Eefje de Visser, Arlo Parks, Squid, Yin Yin en Charlotte Adigéry in Roffa.

LET OP: Motel Mozaique is geannuleerd vanwege de corona maatregelen. Heb je een ticket gekocht? Dan neemt Motel Mozaique contact met je op.

Motel Mozaique vindt plaats op 16, 17 en 18 april. Jij krijgt als CJP-lid € 10,- korting op tickets voor dagkaarten én passepartouts. Scoor jouw tickets via de blauwe knop.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

EYCA
Tot 100% CJP-korting

EYCA

Trek met CJP door Europa

Poppodium Metropool
€ 2,50 CJP-korting

Poppodium Metropool

Voordelig naar dit poppodium met wereldse allure

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.