Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Motel Mozaïque 2018

Motel Mozaïque 2018
€ 22,50 CJP-korting
19 - 21 april: Metselen met muzikale steentjes in Rotterdam

In 1996 struikelde een Israëlische wegwerker over een tijgerstaart. Gelukkig riep hij meteen !סטאפּ. Drie minuten later zou de graafmachine van zijn collega de 1700 jaar oude mozaïek tot grindpaadje hebben omgetoverd. In plaats daarvan kreeg de wegwerker opslag en kon een team archeologen met kwastjes aan de slag. Onder het puin kwam een vrijwel intacte mozaïekvloer tevoorschijn. Duizenden kleine kiezels vormen samen een prachtig schouwspel van maar liefst 180 vierkante meter, die nu als de ‘Lod-mozaïek’ in prestigieuze musea als de Hermitage te zien is.

Dat is precies hoe Motel Mozaïque in Rotterdam ook werkt. Tientallen artiesten vormen samen één prachtige doorsnede van de popmuziek die normaal gesproken nét onder de oppervlakte verborgen ligt. Hier kom je om nieuwe muziek in allerlei kleuren te ontdekken. Dit jaar stuit je o.a. op SOHN, Weval, Tamino, Natalie Prass, Joep Beving en Everything Everything.

MOMO18 vindt plaats op donderdag 19, vrijdag 20 en zaterdag 21 april 2018. Met je CJP-pas koop je een 2-dagen passe-partout voor voor € 40,-. Bespaar je mooi € 22,50 mee! Verder krijg je ook nog € 11,50 CJP-korting op een overnachting in het MOMO Art Motel (20 of 21 april). 

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

EYCA
Tot 100% CJP-korting

EYCA

Trek samen met je CJP-pas langs de leukste culturele evenementen van Europa

Poppodium Metropool
€ 3,- CJP-korting

Poppodium Metropool

Voordelig naar dit poppodium met wereldse allure

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.