Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Moco Museum

Moco Museum
€ 3,- CJP-korting
Banksy walhalla

Wat hebben Salvador Dali en Banksy met elkaar gemeen? Juist ja. Ze verdienen beide een plek in een museum. Het Modern Contemporary Museum Amsterdam laat daar geen gras over groeien. Van streetart tot oude meesters; het museum toont altijd de mooiste collecties moderne en hedendaagse kunst. Het doel van Moco? Het grote publiek een blik laten werpen op kunst die normaal gesproken verscholen blijft. Dus skip een middagje Netflixseries bingen, cancel je plannen om geld uit te geven aan schoenen die je niet nodig hebt en kom gezellig naar kunst loeren op het Museumplein.

Nu te zien: Roy Lichtenstein - Lasting Influence (t/m 31 mei 2018)
Een schilderij van Lichtenstein herken je gelijk aan de primaire kleuren (rood, blauw en geel) en het gebruik van rastertechniek. Moco heeft nu een volledige tentoonstelling gewijd aan deze bekende Pop-art kunstenaar. 

Met CJP kun je nu met een korting van € 3,- naar binnen. Je betaalt daardoor nog maar € 9,50 voor een toegangskaart aan de kassa. Haast je snel naar het Museumplein in Amsterdam.

Check de tentoonstelling Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

ICY & SOT - A moment of clarity
€ 2,- CJP-korting

ICY & SOT - A moment of clarity

De 'Banksy van Iran' exposeert in het Moco Museum

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.