Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Moco Museum

Moco Museum
€ 3,- CJP-korting
Banksy walhalla

Wat hebben Salvador Dali en Banksy met elkaar gemeen? Juist ja. Ze verdienen beide een plek in een museum. Het Modern Contemporary Museum Amsterdam laat daar geen gras over groeien. Van streetart tot oude meesters; het museum toont altijd de mooiste collecties moderne en hedendaagse kunst. Het doel van Moco? Het grote publiek een blik laten werpen op kunst die normaal gesproken verscholen blijft. Dus skip een middagje Netflixseries bingen, cancel je plannen om geld uit te geven aan schoenen die je niet nodig hebt en kom gezellig naar kunst loeren op het Museumplein.

Nu te zien: Banksy: Laugh Now (t/m 31 mei 2018)
Normaal moet je op speurtocht over straat om de werken Banksy te bewonderen, maar in MOCO zijn ze voor het eerst in een museum te zien. Meer dan 90 werken van de bekendste en geheimste staatkunstenaar van de wereld zijn hier onder een dak verzameld. Het pronkstuk van de collectie is het iconische schilderij ‘Beanfield’, dat 2.5 x 3.5 meter groot is en sinds 2009 niet meer voor het publiek toegankelijk is geweest.

Met CJP kun je nu met een korting van € 3,- naar binnen. Je betaalt daardoor nog maar € 9,50 voor een toegangskaart aan de kassa. Haast je snel naar het Museumplein in Amsterdam.

Check de tentoonstelling Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Artis
€ 1,50 CJP-korting

Artis

De leeuwen van deze dierentuin hoor je nu ook brullen met korting

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.