Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Moco Museum

Moco Museum
€ 5,- CJP-korting
Banksy walhalla

Wat hebben Salvador Dali en Banksy met elkaar gemeen? Ze verdienen beide een plek in een museum. Het Modern Contemporary Museum Amsterdam laat daar geen gras over groeien. Van streetart tot oude meesters; het museum toont altijd de mooiste collecties moderne en hedendaagse kunst. Het doel van Moco? Het grote publiek een blik laten werpen op kunst die normaal gesproken verscholen blijft. Dus skip een middagje Netflix, cancel je shopplannen en kom gezellig naar kunst loeren op het Museumplein.

Nu in het Moco: Daniel Arsham - Connecting Time
De New Yorkse kunstenaar Daniel Arsham presenteert tot en met 30 september 2019 zijn solo-expositie Connecting Time in het Moco. Dompel je onder in de verschillende installatieruimtes, waarin Arshams fascinatie voor popcultuur, sport en de invloed van archeologie duidelijk te zien is.

CJP Zomerdeal. In de zomermaanden krijg je dubbele korting bij MOCO. In plaats van € 2,50 nu € 5,-. Klik op de blauwe button voor tickets.  

Check de tentoonstelling Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

Kunsthal
€ 7,- CJP-korting

Kunsthal

Katten, James Bond, Hyperrealistische sculpturen. Niets te gek voor de Kunsthal

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.