Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Mestival

Mestival
€ 5,- CJP-korting
Hoe overleef je de liefde?

Je oma kon trouwen met de leuke jongen om de hoek. Hij werkte bij zijn vader in de bakkerij en zou de zaak overnemen, dus qua financiën zat je goed. Verder kijken dan je straat hoefde niet als het om je liefdesleven ging, maar dat kunnen we ons nu niet meer voorstellen. Als we niet eens kunnen besluiten of we iemand liken op Tinder, hoe kunnen we dan in godsnaam besluiten met wie we gaan trouwen? Op Mestival vertellen experts tijdens workshops wat zij van liefde in de eenentwintigste eeuw begrijpen. Daarbij vragen ze zich af: welke trends zullen blijven of verdwijnen? Is monogamie nog wel actueel? Hoe kun je het beste je match vinden? Terwijl zij hierover filosoferen, hoef jij even niet over je eigen liefdesleven na te denken.

Loop geen blauwtje en stel al je liefdesvragen op Mestival. Het enige blauwe dat je wel moet laten zien is je CJP-pas, waarmee je met liefde € 5,- korting krijgt op een kaartje.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

AKO
25% CJP-korting

AKO

Van de OOR tot een nieuwe vulpen: hier scoor je ze met korting

ISS Tijdschriften
Tot 85% CJP-korting

ISS Tijdschriften

Sluit samen met CJP het goedkoopste tijdschriften abonnement ooit af

Writers Unlimited
Tot 50% CJP-korting

Writers Unlimited

Voor de helft van de prijs naar het beste literaire festival van Den Haag

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.