Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Toon alle maanden
Toon provincies
Alle merken (A-Z)
Topmerken
Alle merken (A-Z)
Magneet Festival
Magneet Festival

Magneet Festival

Het Magneet Festival is de grote broer van de befaamde Magneetbar op Lowlands. Een experiment van vrijbuiters die ieder jaar een kweekvijver van cultuur creëerden te midden van de Flevolandse polder. Magneet Festival is grootser, langduriger en voor iedereen toegankelijk.

In Amsterdam Oost, op een uitgestrekte zandvlakte langs de snelweg, komen de laatste twee weekenden van augustus creatieve geesten uit alle uithoeken van het land samen. Bij dit evenement melden bezoekers, via een co-creatie-internetplatform, van tevoren hun eigen creatieve ideeën aan. Daardoor bestaat het hele festival uit unieke uitspattingen die festivalgangers met elkaar neerzetten. Van muziek tot theater en van experimentele kunstobjecten tot bouwwerken. Tijdens Magneet Festival kun je kampvuurtjes bouwen, in hangmatten hangen en als je goed zoekt, ontdek je de verscholen dj-booth op het terrein.

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.