Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Melt Festival

Melt Festival
€ 30,- CJP-korting
Check voor de lol de line-up even

Noteer, markeer en omcirkel dit onmiddellijk in je agenda: Melt Festival van 13 t/m 15 juli. Dit festival flikt het om Tyler, The Creator, Princess Nokia, The xx, The Internet en Florence + The Machine op de line-up te gooien. Het is niet eens zo ver weg: gewoon bij onze Oosterburen op de Ferropolis, een openluchtmuseum voor industriële mijnbouw aan het Gremminer Meer. Maar goed, zo ver als Duitsland reikt helaas je NS-abonnement of studenten-OV niet. Kost het festival geen fortuin, dan trekt het vervoer je portemonnee wel leeg. Maar niet voor onze trouwe CJP’ers, want speciaal voor jullie bestaat deze unieke actie. Voor een totaalprijs van € 253,- word je voorzien van alles wat je nodig hebt: een festivalticket, busreis én verblijf.

In totaal bespaar je maar liefst € 30,-! Aan jou de eer om uit te rekenen hoeveel biertjes dat zijn. Er is een beperkt aantal tickets met deze actie beschikbaar, dus aarzel niet en bestel.  

Dus wat krijg je?
- Een ticket voor het festival
- Vervoer naar het festival
- Een campingticket

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Busje Delen
25% CJP-korting

Busje Delen

Alles behalve een deprimerende terugreis

WOO HAH! 2019 (CJP = uitverkocht)
€ 10,- CJP-korting

WOO HAH! 2019 (CJP = uitverkocht)

Scoor je weekendtickets met € 10,- korting

We Are Electric 2019
€ 5,- CJP-korting

We Are Electric 2019

€ 5,- korting op een passe-partout

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.