Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Melk & Dadels

Melk & Dadels
50% CJP-korting
Lachen en huilen liggen gigantisch dicht bij elkaar

Regisseur Daria Bukvić en ex-parlementariër Tofik Dibi maakten met Melk & Dadels samen een rake en goudeerlijke voorstelling, die een inkijkje geeft in de Marokaans-Nederlandse cultuur. In de confronterende, maar vooral ook hilarische voorstelling worden fijngevoeligheden in scène gezet door de vier jonge Marokkaans-Nederlandse actrices Soumaya Ahouaoui, Kyra Bououargane, Fadua El Akchaoui en Nora El Koussour. Hun verhalen over de Marokkaanse en Nederlandse cultuur zijn hard en duidelijk, en leggen een gevoelige snaar bloot waarbij lachen en huilen gigantisch dicht bij elkaar liggen.

Melk & Dadels is genomineerd voor het Nederlands Theater Festival als één van de 12 beste voorstellingen van het afgelopen jaar. Van 5 tot 7 september kun je 'm zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Met CJP krijg je 50% korting op maximaal twee kaarten (exclusief servicekosten).

Bestel je kaarten Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

Lazarus
30% CJP-korting

Lazarus

David Bowie's laatste, meeslepende meesterwerk

Summer Dance Forever Festival: Virgule, KH, Ground Zero Dance Company
50% CJP-korting

Summer Dance Forever Festival: Virgule, KH, Ground Zero Dance Company

The best of hiphop dance: Monstres, Blow, Devine Comedy

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.