Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Museum de Fundatie: Martin Roemers

Martin Roemers
€ 8,- CJP-korting
Sporen van de Koude Oorlog

De Koude Oorlog is voorbij, maar de overblijfselen ervan zijn er nog altijd. Vier decennia lang verdeelde het IJzeren Gordijn de landen van Europa in Oost en West. De wapenwedloop werd ontketend, atoomschuilkelders werden gebouwd, en iedereen bereidde zich voor op het ergste. Tot een echte oorlog kwam het nooit. Fotograaf Martin Roemers, winnaar van twee World Press Photo Awards, zocht elf jaar lang naar sporen van deze periode. Hij reisde door de landen van voormalige vijanden, van Rusland tot Groot-Brittannië. Het resultaat is de expo Relics of the Cold War.

  • Martin Roemers - Relics of the Cold War is verlengd t/m 23 augustus. CJP'ers krijgen € 8,- korting en betalen nog maar € 6,-.
  • Het is verplicht om vooraf online een ticket te kopen en een tijdsvak naar keuze te reserveren. Reserveren kan via de blauwe knop hieronder. Op jouw gekozen datum en tijdstip ga je naar Museum de Fundatie en neem je jouw ticket mee én laat je jouw digitale CJP-pas zien.
Bestel je tickets hier Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Museum de Fundatie
€ 8,- CJP-korting

Museum de Fundatie

Alle kunstschatten die Zwolle rijk is

Museum de Fundatie: Insomnia
€ 8,- CJP-korting

Museum de Fundatie: Insomnia

De wereld van de slapelozen

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.