Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

MAMMA MIA!

MAMMA MIA!
30% CJP-korting
Schaamteloos meezingen met de hits van Abba

De absolute keizers en keizerinnen van de popmuziek zijn toch wel de leden van ABBA. De Zweedse groep heeft de wereld een groot plezier gedaan met iconische hits als Dancing Queen, The Winner Takes It All en natuurlijk Mamma Mia! Dit najaar zie je de spetterende musical MAMMA MIA! in Beatrix Theater Utrecht. Sophie staat op het punt te trouwen en wil weggegeven worden door haar vader. Drie ex-lovers van haar moeder Donna duiken op, maar wie is de vader?

CJP'ers kunnen nu al met 30% korting vooruit boeken voor alle voorstellingen in september! Per CJP-pas kun je max. vier kaarten bestellen.

Niet te gebruiken in combinatie met andere aanbiedingen, Stage Entertainment Nederland behoudt zich het recht de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Op reeds gemaakte reserveringen wordt geen restitutie verleend. Kaartprijzen zijn inclusief € 6,85 Eventim servicekosten (per kaart) en exclusief max. € 2,55 verzendkosten (per boeking).

Log in en pak deze korting Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Beatrix Theater
Korting met CJP

Beatrix Theater

De beste shows zie je in Utrecht

Carré
40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.