Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

MAMMA MIA!

MAMMA MIA!
vanaf € 27,- met CJP
Schaamteloos meezingen met de hits van Abba

CJP Weekly: wij selecteren iedere week het beste van CJP.

De absolute keizers en keizerinnen van de popmuziek zijn toch wel de leden van ABBA. De Zweedse groep heeft de wereld een groot plezier gedaan met iconische hits als Dancing Queen, The Winner Takes It All en natuurlijk Mamma Mia! Dit najaar zie je de spetterende musical MAMMA MIA! in Beatrix Theater Utrecht. Sophie staat op het punt te trouwen en wil weggegeven worden door haar vader. Drie ex-lovers van haar moeder Donna duiken op, maar wie is de vader?

  • CJP'ers kunnen doordeweeks voor maar € 27,- naar de voorstelling. In het weekend betaal je € 37,-. Je korting kan dus oplopen tot bijna € 40,-! 
  • Per CJP-pas kun je max. vier kaarten bestellen. Zelf moet je uiteraard één van de bezoekers zijn.
  • Koop je kaartjes online, telefonisch (via  0900 - 1353 o.v.v. CJP MAMMA MIA) of aan de kassa van het Beatrix Theater tickets. 

Niet te gebruiken in combinatie met andere aanbiedingen, Stage Entertainment Nederland behoudt zich het recht de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Op reeds gemaakte reserveringen wordt geen restitutie verleend. Kaartprijzen zijn inclusief € 7,20 Eventim servicekosten (per kaart) en exclusief max. € 2,55 verzendkosten (per boeking).

Log in en pak deze korting Nog geen CJP-pas?

Met CJP Weekly scoor je de beste deals. Iedere woensdag serveren we je het beste van ons aanbod: eersterangsplekken bij topcabaret, festivalkaartjes die we speciaal voor jou hebben achtergehouden en een uniek avondje in een museum. Wees er snel bij, want deze acties gelden maar één week.

Bekijk ook

Beatrix Theater
Korting met CJP

Beatrix Theater

De beste shows zie je in Utrecht

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.