Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

MAMMA MIA!

MAMMA MIA!
€ 27,- met CJP
Schaamteloos meezingen met de hits van Abba

De absolute keizers en keizerinnen van de popmuziek zijn toch wel de leden van ABBA. De Zweedse groep heeft de wereld een groot plezier gedaan met iconische hits als Dancing Queen, The Winner Takes It All en natuurlijk Mamma Mia! Dit najaar zie je de spetterende musical MAMMA MIA! in Beatrix Theater Utrecht. Sophie staat op het punt te trouwen en wil weggegeven worden door haar vader. Drie ex-lovers van haar moeder Donna duiken op, maar wie is de vader?

MAMMA MIA! stopt. dus boek nu snel je kaarten met onze speciale actie en ga met korting naar de ultieme feel-good musical met ABBA's meezingers.

  • CJP'ers kunnen voor maar € 27,- naar de voorstelling doordeweeks en voor € 35,- in het weekend. Deze korting geldt voor de voorstellingen in oktober en geselecteerde voorstellingen in november.
  • Per CJP-pas kun je max. vier kaarten bestellen. Zelf moet je uiteraard één van de bezoekers zijn.
  • Koop je kaartjes online, telefonisch (via  0900 - 1353 o.v.v. CJP MAMMA MIA) of aan de kassa van het Beatrix Theater tickets. 

Niet te gebruiken in combinatie met andere aanbiedingen, Stage Entertainment Nederland behoudt zich het recht de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Op reeds gemaakte reserveringen wordt geen restitutie verleend. Kaartprijzen zijn inclusief € 7,20 Eventim servicekosten (per kaart) en exclusief max. € 2,55 verzendkosten (per boeking).

Koop je kaarten Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Beatrix Theater
Korting met CJP

Beatrix Theater

De beste shows zie je in Utrecht

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.