Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

MAMMA MIA! - Loterij

MAMMA MIA! - Loterij
Loterij
Mamma mia, daar gaan we weer!

CJP Weekly - wij selecteren iedere week het beste van CJP:

De absolute keizers en keizerinnen van de popmuziek zijn toch wel de leden van ABBA. De Zweedse groep heeft de wereld een groot plezier gedaan met megahits als Dancing Queen, The Winner Takes It All en natuurlijk Mamma mia! Dit najaar zie je deze swingende musical MAMMA MIA! in Beatrix Theater Utrecht. Sophie staat op het punt te trouwen en wil weggegeven worden door haar vader. Drie ex-lovers van haar moeder Donna duiken op, maar wie is de vader?

Deze week maak je kans om maar voor € 25,- naar MAMMA MIA! te gaan. Dat betekent dat je meer dan 50% korting op je ticket krijgt. Schrijf je vóór vrijdag 15 februari 12.00 uur in via de blauwe button. En wie weet zit jij op 19, 20, 21, 22, 23 of 24 februari met je billen in het Beatrix Theater in Utrecht. (maximaal twee tickets per CJP-pas).

Vrijdag 18 februari krijg je - via de mail - te horen of je wel of niet hebt gewonnen. Niet gewonnen? Niet getreurd. We hebben voor verliezers ook een toffe deal geregeld. 

Nog geen CJP-pas?

Met CJP Weekly scoor je de beste deals. Iedere woensdag serveren we je het beste van ons aanbod: eersterangsplekken bij topcabaret, festivalkaartjes die we speciaal voor jou hebben achtergehouden of een uniek avondje in een museum. Wees er snel bij, want deze acties gelden maar een week!

Bekijk ook

Beatrix Theater
Korting met CJP

Beatrix Theater

De beste shows zie je in Utrecht

MAMMA MIA!
30% CJP-korting

MAMMA MIA!

Schaamteloos meezingen met de hits van Abba

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.