Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Malware: Symptoms of Viral Infection

Malware: Symptoms of Viral Infection
50% CJP-korting
De schoonheid van het computervirus

Het computervirus begon ooit als onschuldige grap onder nerds, maar is inmiddels een digitaal wapen. Als je 'computervirus' opzoekt op Google zijn de resultaten niet zo positief. Je komt woorden tegen als 'kwaadaardig', 'schadelijk' en 'infecteren'. Computervirussen stelen, beschadigen en bedreigen onze meest gevoelige informatie, bestanden en privacy. Een goed gemaakt computervirus heeft echter ook iets spannends en zelfs iets moois. De meest beruchte exemplaren staan centraal in de tentoonstelling Malware. Ze vormen het uitgangspunt voor een verkenning van vragen over veiligheid, oorlogsvoering en geopolitiek in tijden van snelle technologische ontwikkeling.

Ben jij benieuwd naar de designpraktijk die achter virussen schuilgaat? Koop dan nu kaarten voor Malware, tot november te zien in Het Nieuwe Instituut in Rotterdam, via de knop hieronder. Met CJP betaal je maar de helft, namelijk € 7,00.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Het Nieuwe Instituut
€ 7,- CJP-korting

Het Nieuwe Instituut

Architectonisch archiefplezier in Rotterdam

Thursday Night Live!
€ 3,75 CJP-korting

Thursday Night Live!

Vaste prik op je donderdagavond

Het Nieuwe Instituut: The Hoodie
€ 7,- CJP-korting

Het Nieuwe Instituut: The Hoodie

Van arbeiderstrui tot politiek symbool

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.