Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Making Waves Winterfest

Making Waves Winterfest
€ 2,30 CJP-korting
Een feestje in de winter

Festivals. Tot voor kort associeerden we ze met zomer, zonneschijn en tot diep in de nacht dansen in luchtige kleding. Misschien nam je zelfs een duik in zee. Maar het is helaas niet áltijd zomer. Daarom komt het festival dat al drie keer op het strand van Bloemendaal plaatsvond met een wintereditie: Making Waves Winterfest. De line-up van dit techno- en indie/elektronica-festival klinkt liefhebbers vast bekend in de oren: HATY HATY (David Douglas & Blaudzun), Applescal, GOSTO, Polynation, CHEATERS, Fran Seven en Precursor. Tussen de acts hoor je The Yukon Nightclub en dj Henkerchief.

Making Waves Winterfest vindt plaats op 13 februari 2016. Als CJP’er kun je er voor € 13,- (inclusief servicekosten) naar toe. Dat scheelt je in totaal € 2,30 op de volle toegangsprijs (€ 15,30). Je hoeft hiervoor niet naar het strand, maar naar poppodium Patronaat in Haarlem. Hier is het sowieso aangenaam warm, waardoor je dus nog steeds in je zwembroek of bikini kunt feesten.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Patronaat
€ 2,50 CJP-korting

Patronaat

Poptempel, heiligdom voor artiesten of plek waar het volk wordt geheeld met klanken

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

EYCA
Tot 100% CJP-korting

EYCA

Trek samen met je CJP-pas langs de leukste culturele evenementen van Europa

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.