Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Magneet Festival 2016

Magneet Festival 2016
€ 10,- CJP-korting
Jij bént de line-up

Ieder festival kent hetzelfde ritme. Ergens in de herfst/winter wordt de datum bekendgemaakt, meestal met de eerste namen die bevestigd zijn. Vervolgens is het weken stil en wordt er aan het begin van de lente weer een blik bands en artiesten opengetrokken. Dan sprokkelt ieder festival er nog wat hippe namen bij, wordt de randprogrammering extra belicht en staat het heerlijke eten even in de schijnwerpers. Gaap. 

Nee, dan Magneet Festival in Amsterdam. Niks wachten op de line-up, jij bént de line-up! Stadsdeel Amsterdam-Oost stelt een zandvlakte naast de A10 beschikbaar en jij kunt je ideeën voor het festival pitchen. Wil je er zelf optreden als dj? Bouw je liever een kunstwerk? Of wil je graag iedere festivaldag yogasessies doen met bezoekers? Kan allemaal. De organisatie beslist uiteindelijk welke acts een plek verdienen op het festival en programmeert zelf 50% van de line-up. Neem het heft in eigen handen en maak van Magneet Festival jouw festival!

Niet zo creatief? Luister dan naar andere creatievelingen zoals Jungle By Night, The Cool Quest, Sef, Juan Sanchez en vele anderen.

CJP'ers krijgen tot € 10,- korting op een dagticket of passepartout.

Kans maken op 2 tickets voor de zaterdag van Magneet? Doe mee met onze win-actie.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Busje Delen
25% CJP-korting

Busje Delen

Alles behalve een deprimerende terugreis

De Parade
€ 4,50 met CJP

De Parade

€ 4,- korting op je toegangsticket

Once In A Blue Moon Festival
€ 13,80 CJP-korting

Once In A Blue Moon Festival

Eendaags rootsfestival in Amsterdamse Bos

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.