Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Madurodam

Madurodam
20% CJP-korting
De kleine grote wereld

Nederland mag dan wel klein zijn, maar niet klein genoeg om in één keer door te reizen. Je kunt ook gewoon naar Den Haag en een kaartje kopen voor Madurodam, waar je de belangrijkste monumenten van Nederland kan zien. Als kind ben je er vast wel eens geweest, maar heb je ooit eens overwogen om je date er mee naartoe te nemen? Begin je bezoekje bij het Rijksmuseum waar je een mini-Nachtwacht kunt bewonderen. Vervolg je wandeling langs tulpenvelden en probeer een bosje bloemen voor je date te scoren bij de veiling. Mix je eigen dancetrack voor de inwoners van Madurodam en doe je gezelschap versteld staan van je muzikale kunsten. Tenslotte, eindig je dag met het maken van een mini-versie van jezelf. Dát is nog eens een date om nooit te vergeten.

Steek je blauwe pas in je zak, reis af naar Den Haag en laat hem zien aan de kassa bij Madurodam. Je krijgt namelijk 20% korting op de reguliere prijs van € 16,50 en betaalt zo € 13,20.

Kijk hier voor meer info Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

Kunsthal
€ 7,- CJP-korting

Kunsthal

Katten, James Bond, Hyperrealistische sculpturen. Niets te gek voor de Kunsthal

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.