Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Lyceo Examentraining

Lyceo Examentraining
20% CJP-korting
Met zelfvertrouwen je eindexamens in

De eindexamens komen er weer aan: spannend, maar gelukkig sta je er niet alleen voor. Met een examentraining van Lyceo word je optimaal voorbereid en ga je met zelfvertrouwen de examens in. Tijdens een twee- of driedaagse examentraining ga je aan de slag met examenopgaven en krijg je extra uitleg over de lesstof van ervaren begeleiders. En Lyceo is bewezen effectief: deelnemers scoren gemiddeld 0,9 punt hoger voor het vak waarvoor zij een examentraining hebben gevolgd. Met locaties in heel Nederland is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Zo zit jij er straks ontspannen bij tijdens de eindexamens.

Let op: de centrale eindexamens zijn geannuleerd. Met CJP krijg je korting op een examentraining maar wij hebben geen invloed op de afhandeling van annuleringen. Heb je een examentraining bij Lyceo geboekt, dan neemt Lyceo contact met je op. Nog geen bericht van Lyceo gekregen? Dan kun je ook zelf een mail sturen naar info@lyceo.nl 

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Artis
€ 1,50 CJP-korting

Artis

De leeuwen van deze dierentuin hoor je nu ook brullen met korting

Eindsprint Examentraining
€ 50,- CJP-korting

Eindsprint Examentraining

Wie zegt dat je niet een beetje hulp mag krijgen bij je examen?

Heden kunstuitleen
15% CJP-korting

Heden kunstuitleen

Kunst lenen tot je erbij neervalt met je favoriete blauwe pas

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.