Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

LUX: theater

LUX: theater
Altijd € 10,- met CJP
Bizar veel korting op Nijmeegs theater

In het centrum van Nijmegen vind je cultuurpodium LUX. In principe niets bijzonders, totdat je de archieven erop naslaat. Dan lees je opeens dat het in 2000 werd geopend door Catherine Deneuve, een van de bekendste actrices die op deze aardkloot rondloopt. Aangezien wij van mening zijn dat mevrouw Deneuve niet uit bed komt voor zomaar een openingetje, moet er wel iets bijzonders zijn aan Lux.

En inderdaad, toen Catherine het lintje van LUX doorknipte was dit het grootste cultuurpodium van Europa. Inmiddels is het dit al een tijdje niet meer, maar dat neemt niet weg dat je flink wat cultuur kwijt kunt in het zeven zalen tellende complex. Zodoende heeft LUX een volle theaterprogrammering. Met name de iets kleinere producties zijn hier goed vertegenwoordigd.

Met je CJP-pas betaal je altijd € 10,00 voor alle podiumvoorstellingen. Best de moeite waard om die even mee te nemen, dus.

Klik hier voor alle theaters met CJP korting.

Check hier de theaterprogrammering Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

LUX: bioscoop
€ 3,- CJP-korting

LUX: bioscoop

Films van formaat in het (bijna) grootste cultuurpodium van Europa

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.