Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

LUX: bioscoop

LUX: bioscoop
€ 3,- CJP-korting
Films van formaat in het (bijna) grootste cultuurpodium van Europa

In het centrum van Nijmegen vind je cultuurpodium LUX. In principe niets bijzonders, totdat je de archieven erop naslaat. Dan lees je opeens dat het in 2000 werd geopend door Catherine Deneuve, een van de bekendste actrices die op deze aardkloot rondloopt. Aangezien wij van mening zijn dat mevrouw Deneuve niet uit bed komt voor zomaar een openingetje, moet er wel iets bijzonders zijn aan Lux.

En inderdaad, toen Catherine het lintje van LUX doorknipte was dit het grootste cultuurpodium van Europa. Inmiddels is het dit al een tijdje niet meer, maar dat neemt niet weg dat je flink wat cultuur kwijt kunt in het zeven zalen tellende complex. Zodoende heeft LUX een filmprogrammering waar je u tegen zegt. Alle arthousefilms die er maar een beetje toe doen zie je hier. Ook festivals zoals het wetenschapsfilmfestival InScience, korte filmfestival GoShort of reizend dansfestival Moving Futures komen langs.

Als CJP’er doe je dat uiteraard met korting. Op vertoon van je pas krijg je meestal € 3,- korting op je bioscoopkaartje.

Check hier de filmagenda Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

LUX: theater
Altijd € 10,- met CJP

LUX: theater

Bizar veel korting op Nijmeegs theater

The Movies
€ 1,- CJP-korting

The Movies

Een avondje in de oudste bios van 020 krijg je bijna cadeau met CJP

Pathé
€ 2,- CJP-korting

Pathé

Naar de film gaan is altijd een goed idee

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.