Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

LOVE COUPLE

LOVE COUPLE
€ 2,50 CJP-korting
Bruisende en energieke popsongs

De Lidl in de Utrechtse wijk Kanaleneiland: niet een plek waarvan je zou verwachten dat het een broeinest van creativiteit is. Toch is dit echt de plek waar de vier bandleden van LOVE COUPLE elkaar hebben ontmoet. De vonk sloeg over en nu maken ze samen muziek vol jaren 80-electronics en vocale harmonieën, overgoten met bruisende energie die ervoor zorgt dat je niet stil kunt blijven staan. Op festival Grasnapolsky lukte het de band om het publiek, dat er al drie dagen op had zitten en vermoeid en overprikkeld was, volledig uit hun dak te laten gaan. In september komt hun langverwachte debuut-EP uit en op 20 september staat LOVE COUPLE in de Melkweg. Tot die tijd kun je alvast de verslavende single Chinatown grijs draaien.

Met CJP krijg je € 2,50 korting en betaal je dus, het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar € 6,35 voor een kaartje. Er is dus geen enkele reden om te twijfelen. Koop je kaarten meteen via de knop hieronder.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Lidmaatschap Melkweg
50% CJP-korting

Lidmaatschap Melkweg

Verbind je voor een schijntje aan deze poptempel

Melkweg
Tijdelijk gesloten CJP-korting

Melkweg

Voor een prikkie vooraan bij de Melkweg

Melkweg: Squarepusher
€ 2,50 CJP-korting
We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.