Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Lollapalooza Berlin

Lollapalooza Berlin
€ 20,- CJP-korting
Berlijn op z'n best

Het is nu moeilijk voor te stellen dat tot 1989 alleen de vogels van Oost- naar West-Berlijn vlogen. Anno 2018 staat Berlijn juist voor vrijheid, diversiteit en een gestoord uitgaansleven. Een weekend in de hoofdstad van onze Oosterburen escaleert binnen no time in twee dagen vol seks, drugs en… techno.

Niet gek dus, dat het Amerikaanse Lollapalooza Festival – net als die vogels – haar vleugels precies in die stad neerstrijkt. Dit is hét moment om je biezen te pakken en een weekendje Berlijn op je kalender te zetten. Verzamel je vrienden, oefen je Duits (‘Ich bin ein Berliner') en je bent klaar voor vertrek. Helemaal nu The Weeknd, Kraftwerk, Imagine Dragons, The National, David Guetta, Kygo en Liam Gallagher. 

Je kunt 8 en 9 september in de nazomer genieten van Lollapalooza. Met CJP krijg je nu € 20,- korting op je toegangskaart inclusief busreis ernaartoe. Dat betekent dat je € 218,- betaalt voor het weekend van je leven. Klik op de blauwe knop voor kaarten.

Koop je kaarten Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Welcome to The Village
€ 10,- CJP-korting

Welcome to The Village

Bezoek het leukste dorp van Friesland met CJP-korting

de Parade
4,- CJP-korting

de Parade

Theater, rondjes in de zweefmolen en dansen in de silent disco. Dat kan allemaal tijdens de Parade

Nederlands Film Festival
€ 2,50 CJP-korting

Nederlands Film Festival

Tijdens NFF zie je de parels uit de Nederlandse film

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.