Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Live on Demand

Live on Demand
10% CJP-korting
Jouw stem haalt je favoriete artiesten naar Nederland

Je kent het wel: de fantastische nieuwe band die je hebt ontdekt, was vorig jaar in Nederland en is niet van plan om snel weer te komen; een wereldband die ons tijdens tournee telkens ‘per ongeluk’ overslaat; de meest inspirerende TedxTalk ooit, van iemand die nog nooit van Amsterdam gehoord heeft… Het is niet eerlijk! Voor je in een woedeaanval je laptop door het raam gooit: lees eerst even verder, er is namelijk een oplossing. Live on demand zorgt ervoor dat je favoriete artiest/band/wat dan ook, als het maar een live performance is, naar Nederland komt. Of eigenlijk doe je dat helemaal zelf.
 
Via de website van Live on Demand kun je zowel een eigen verzoek inzenden, als een ander verzoek steunen in de vorm van een golden ticket. Je koopt in dat geval een kaartje voor het betreffende concert of voorstelling. Als het streefdoel gehaald is, zit jij op de eerste plek; zo niet dan krijg je je geld gewoon terug. Lees hier meer over hoe het werkt. Met een beetje lobbywerk zorg je op die manier niet alleen dat je favoriete band naar Nederland komt, maar ook dat je daar met al je vrienden bij bent.
 
Als CJP'er betaal je voor alle evenementen van Live on demand 10% minder! Lobbyen is nog nooit zo voordelig geweest.

Vink op de Live on demand site 'member' aan om gebruik te maken van de korting. Let op: je moet je CJP-pas nog wel mee nemen naar het evenement ter verificatie.

Stem hier Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

EYCA
Tot 100% CJP-korting

EYCA

Trek samen met je CJP-pas langs de leukste culturele evenementen van Europa

Poppodium Metropool
€ 3,- CJP-korting

Poppodium Metropool

Voordelig naar dit poppodium met wereldse allure

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.