Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Little Women

Little Women
tot € 2,50 CJP-korting
Moderne hervertelling van het klassieke verhaal

Wij weten precies hoe onze grote idolen eruitzien. In de negentiende eeuw was dat anders en schrijfster Louisa May Alcott maakte daar handig gebruik van. Als ze geen zin had om haar fans te woord te staan, deed ze net alsof ze een bediende was en dan dropen de fans teleurgesteld af. Wij kunnen Louisa niet meer ontmoeten, maar we kunnen wél naar een nieuwe verfilming van haar beroemdste boek, Little Women. Er zijn al zo’n tienduizend filmversies gemaakt van dit klassieke verhaal, maar deze versie van regisseur Greta Gerwig wordt zonder twijfel beter dan alle andere. En dat zeggen we echt niet alleen omdat we verliefd zijn op alle acteurs die meespelen (Timothée Chalamet, Emma Watson, Meryl Streep en Saoirse Ronan).

Little Women is vanaf 30 januari in de bioscoop te zien. Met CJP krijg je tot € 2,50 korting bij verschillende filmhuizen in Nederland. Klik op de blauwe knop om te zien bij welke bioscopen je korting krijgt. 

Bij deze bioscopen krijg je korting Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Louis Hartlooper Complex
€ 2,- CJP-korting

Louis Hartlooper Complex

Het neusje van de zalm op filmgebied

Exclusief voor CJP'ers: première Drama Girl
2e persoon gratis met CJP

Exclusief voor CJP'ers: première Drama Girl

Hoofdpersoon in een film over je eigen leven

Louis Hartlooper Complex: The Lighthouse
€ 2,50 CJP-korting

Louis Hartlooper Complex: The Lighthouse

Psychologische horror in zwart wit

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.