Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Let's Play

Let's Play
€ 5,- korting met CJP
Theatervoorstelling over de rol van games in ons leven

In Let’s Play duikt theatermaker Booi Kluiving in de wereld van de let’s players: Youtubers die zichzelf filmen terwijl ze aan het gamen zijn. Aan de hand van zijn streamer-alterego Itsyaboybooi onderzoekt hij de populariteit van let’s players zoals PewDiePie, Markiplier en Ninja. Samen met virtueel speler Maurice Vonk en scenograaf en grafisch vormgever Kars van den Heuvel creëert hij op de speelvloer een bizarre virtuele wereld waarin zijn personage zichzelf steeds verder verliest. Tot niet meer helder is wat nog spel is, en wat realiteit. Hoe ver ga je om populair te zijn en volgers te krijgen? Wat zegt deze game eigenlijk over hem, over zíjn zoektocht in het leven? En is er nog een weg terug? 

Een voorstelling voor gamers, streamers en iedereen die van spelen houdt, maar ook voor niet-gamende theaterliefhebbers die zich in nieuwe werelden willen begeven.

Met CJP krijg je € 5,- korting op de theatervoorstelling Let's Play, die vanaf 20 januari te zien is. Bij Theater Bellevue in Amsterdam betaal je met je CJP-pas € 12,- en bij Concordia in Enschede betaal je € 10,-. Klik voor tickets en meer informatie op de blauwe knop.

 

 

Haal je kaarten hier Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Theater Bellevue
Tot € 6,50 CJP-korting

Theater Bellevue

Een avondje theater kost je hier ouderwets weinig

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.